MORE THAN JUST SECURITY ...

OBJECTBEVEILIGING

Dima Hospitality beschikt over opgeleid en gediplomeerd personeel om uw object (kantoorpand, winkel, woning) optimaal te beveiligen.Alle beveiligers zijn in het bezit van de nodige certificeringen en krijgen jaarlijkse trainingen om hun prestaties te bevorderen en naar een hoger segment te brengen. Al onze beveiligers beschikken over een minimale werkervaring van maar liefst twee jaar.


Vraag een offerte op maat via ons offerte formulier of contacteer ons voor meer informatie.

WINKELBEVEILIGING

De schade die winkeliers door diefstal jaarlijks oplopen is enorm. Dima Hospitality gelooft rotsvast in een preventieve aanpak van dit probleem, door middel van de inzet van geüniformeerde security guards. Hun zichtbare en proactieve aanwezigheid in de winkel heeft immers een groot ontradend effect op de winkeldieven.

Deze aanwezigheid draagt tevens bij tot het creëren van een aangenaam en veilig winkelklimaat voor zowel de klanten als het personeel.

In geval van eventuele conflictsituaties, zijn onze bewakingsagenten erop getraind om deze op een snelle en correcte manier op te lossen.


Vraag een offerte op maat via ons offerte formulier of contacteer ons voor meer informatie.

WERFBEWAKING & TOEGANGSCONTROLE OP BOUWWERVEN

Dima Hospitality kan ingeschakeld worden voor diverse soorten bewaking waaronder werfbewaking en toegangscontrole op bouwwerven. Wij bieden u alleen de meest gekwalificeerde bewakingsagenten, die in iedere crisissituatie juist kunnen beslissen en handelen.

De beste oplossingen, de juiste mensen, jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van technische en logistieke ondersteuning, dat zijn onze kwaliteiten. Daarmee bieden wij u de garantie van de meest solide en betrouwbare beveiliging die u zich maar kunt wensen. Doordat wij iedere opdracht als uniek behandelen en uw verwachtingen en doelstellingen centraal stellen in onze aanpak leveren wij u de beste service. Daarbij staan wij 24/7 voor u klaar. 

Vraag een offerte op maat via ons offerte formulier of contacteer ons voor meer informatie.  

HORECABEWAKING

Onder horecabewaking verstaan wij meer specifiek het leveren van security guards die instaan voor de bewaking in discotheken en danscafés, in de volksmond ook wel "portiers" genoemd.

 Er kan van alles misgaan bij de deur, iemand die intimiderend naar de caissière is of iemand die de regels niet naleeft. Het is ook mogelijk om afgewezen te worden bij de deur, omdat er bijvoorbeeld een bepaalde dress code niet wordt nageleefd. Bij een afwijzing kunnen bezoekers nogal gefrustreerd optreden naar het personeel toe. Ook is er vaak sprake van bezoekers die indrinken waarbij de agressie vaak toeneemt. Daarom is het erg van belang om de focus ook bij de deur te leggen.

 Dima Hospitality neemt de lasten graag van uw schouders weg door de juiste security guards te plaatsen, zo kunt u zorgeloos focussen op de belagrijkste aspecten.

EVENT SECURITY

Typerend voor dit soort opdrachten zijn het openbare karakter en de aanwezigheid van het grote publiek.

Dima Hospitality beschikt speciaal voor dit soort opdrachten over een uitgebreid en enthousiast team van security guards. Deze medewerkers worden speciaal geselecteerd op basis van hun sociale en verbale vaardigheden, stressbestendigheid, empathisch vermogen en integriteit.


Vraag een offerte op maat via ons offerte formulier of contacteer ons voor meer informatie.

HOTELBEVEILIGING

In uw hotel is het erg van belang dat uw gasten zich veilig voelen, maar natuurlijk ook uw personeel. Vooral in de nacht is het vaak mogelijk dat er geluidsoverlast kan optreden of er is één walk-in die uw personeel toch niet 100% vertrouwd. Het kan erg beangstigend zijn voor uw medewerkers, maar ook voor uw gasten. Daarom biedt Dima Hospitality een veelbelovende oplossing. Met onze ervaren en gecertificeerde Security guards, garanderen wij u 24/7 een beveiligd pand, waar zowel uw gasten als uw personeel zich op hun gemak voelen.


Vraag een offerte op maat via ons offerte formulier of contacteer ons voor meer informatie.

PERSOONSBEVEILIGING

Uw persoonlijke veiligheid gewaarborgd

Voor zowel nationale als internationale beveiliging van personen bent u bij Dima Hospitality aan het juiste adres. Met behulp van onze persoonsbeveiliger(s) is uw veiligheid of die van een ander optimaal gewaarborgd.

Dima Hospitality staat paraat voor bescherming van personen in situaties met een verhoogd risico, een hoge gevoeligheid of een VIP karakter. Onze persoonsbeveiligers zijn opgeleid en gecertificeerd om onder alle omstandigheden te kunnen handelen. 


Heeft u baat bij persoonsbeveiliging of een van de andere security mogelijkheden? Dan kunt u via onderstaande button een offerte aanvragen.


" Safety doesn't happen by accident."

Coco Ina