PERIODIEKE SCHOONMAAK

Ook voor de periodieke schoonmaak van kantoren, tandarts/huisartspraktijken, winkelcentra, scholen, onderwijs- en gezondheidsinstellingen, portiekflats en alle andere openbare gebouwen kunt u bij ons terecht.
 Wij gebruiken de meest recente apparatuur en zorgen in een beperkt tijdsbestek voor een glanzend schone en frisse ruimte.

Schoonmaak en onderhoud is maatwerk. Elk gebouw en elke ruimte vraagt om een specifieke aanpak. Daarom combineren wij uw wensen samen met een deskundig advies tot het perfecte schoonmaak- en onderhoudsplan voor een gunstige prijs. Daarbij zetten wij een vast team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers in die de juiste materialen en middelen gebruiken en zo elke schoonmaakklus klaren! Wij werken flexibel, dus moeten we een keer van het schema afwijken? Dat is geen enkel probleem!

GLASBEWASSING

Schone ramen zijn representatief en zorgen ervoor dat je beter naar binnen en buiten kunt kijken. Maar goed schoongemaakte ramen laten ook meer daglicht binnen. Ramen en kozijnen raken vervuild door stof, uitlaatgassen, zand en regen. Regelmatig onderhoud van glas en kozijnen zorgt ervoor dat zichtbaar en onzichtbaar vuil wordt verwijderd. En dit verlengt de levensduur van glas en kozijnen. Glasbewassing is een vak dat Dima Hospitality tot in alle details beheerst. Onze gemotiveerde en professionele glazenwassers zorgen er dagelijks voor dat ruiten en kozijnen bij zowel particulieren als bedrijven weer stralen. Aan de buitenzijde, maar desgewenst ook aan de binnenzijde.

.

HUISMEESTERDIENSTEN

Voor diverse bedrijven, kantoren en appartementencomplexen verzorgen wij jaren huismeesterdiensten. De huismeesters zijn hét aanspreekpunt voor medewerkers, bijvoorbeeld bij storingen of klein onderhoud. Voor het schoonmaakonderhoud stellen we een maatwerk schoonmaakprogramma op. Zo betaalt u alleen voor de schoonmaakwerkzaamheden die u ook echt afneemt.

Schoonmaakbedrijf Dima Hospitality levert huismeesters waarop u kunt vertrouwen. U bespaart tijd en energie en heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak en het onderhoud van uw gebouw. Onze huismeesters nemen graag werkzaamheden van een klusjesman of conciërge uit handen. Dima huismeesters maken uw gebouwen schoner, prettiger en veiliger!

BOUW- OF VERHUISSCHOONMAAK

Gaat u verhuizen en is uw nieuwe huis of kantoorpand niet zo schoon als gedacht? Moet u uw oude woning nog schoonmaken voor oplevering of heeft u net een verbouwing achter de rug en begint u liever niet zelf aan de schoonmaak? Dima Hospitality is u zowel privé als zakelijk graag van dienst en zorgt ervoor dat u in een brandschoon pand trekt en een schone omgeving achterlaat.

Voordat u verhuist naar uw nieuwe woning / kantoorpand houden wij een grote schoonmaak: we maken de badkamer, het toilet en de keuken grondig schoon, halen al het (onzichtbare) stof weg, wassen de ramen en reinigen tapijten of vloeren. Daarna pakken we desgewenst ook het oude pand aan. Bij een verbouwing halen we het bouwstof en overig bouwvuil weg.


HOTEL SCHOONMAAK: ÉCHT SCHOON VOOR UW GASTEN


U wilt als hotel natuurlijk dat uw gasten tevreden zijn na een bezoek aan uw hotel. Een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat uw gasten in schone kamers kunnen verblijven. U wilt dat uw gasten comfortabel kunnen gaan slapen en wakker kunnen worden, zonder tegen slechte hygiëne aan te lopen. Bij Dima Hospitality begrijpen we dit en zorgen we graag voor een perfecte hotelbeleving voor uw gasten. Onze schoonmaakspecialisten zorgen niet alleen voor nette hotelkamers, maar ook voor een goede service. Ze gaan professioneel te werk en zorgen voor vriendelijk en gastvrij contact met uw gasten. Zo voelen al uw gasten zich welkom in een hotel dat spic en span is!


" Just calm down and hire a cleaning Service."

Coco Ina